Error: No articles to display

De buddy is er voor jou

  

Red je het even niet alleen? Een Buddy helpt.

Wanneer kom je in aanmerking?

Kom je net uit een moeilijke periode? Woon je zelfstandig en ben je ziek of eenzaam? Heb je behoefte aan hulp, ondersteuning of gezelschap? Een buddy helpt. Een buddy biedt namelijk een luisterend oor, staat open voor een goed gesprek. Hij of zij biedt je emotionele steun. Door te praten, van gedachten te wisselen, je bij te staan en te begeleiden in je proces. Begrip en geduld zijn de kernwoorden.

Maar een buddy gaat ook met je op pad, als je dat wilt. Een keer naar het ziekenhuis, maar ook naar het museum, of een terras. Of zomaar een stuk wandelen, even boodschappen doen, gezellig samen een film kijken. Een buddy helpt je op een manier die bij jou past. Dat gebeurt allemaal vrijwillig, een jaar lang. Maar niet vrijblijvend: samen bepaal je wat je wil bereiken. Een concreet doel, zodat je na dat jaar zelfstandig sterker en beter weer verder kunt. Zo ga je samen vooruit.

Hoe word je gekoppeld aan een buddy?

Kun jij ondersteuning van een buddy gebruiken? Maak dan een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Na een gesprek met een coördinator gaat hij/zij op zoek naar een geschikte buddy voor jou. Daarbij wordt gekeken naar jouw ervaring, karakter en voorkeuren en die van de buddy. Het moet vooral iemand zijn waar jij je prettig bij voelt. Als de coördinator een geschikte buddy heeft gevonden, word je aan elkaar voorgesteld. Mocht het klikken, dan maken jullie samen afspraken. Wat ga je met je buddy doen? Wanneer? Waar? En je bepaalt samen een of meerdere doelen: wat wil je bereiken in een jaar tijd?

 

Vrijblijvende afspraak

Heb je vragen? Wil je meer weten? We helpen je graag verder. Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op. Je kunt ook bellen: 06 27 06 87 44

Na aanmelding wordt u gebeld voor een intake-gesprek. We kunnen op het moment echter niet garanderen dat u voor eind oktober gematcht wordt met een buddy.

Meer informatie

Meer weten of een vrijblijvende afspraak maken met Stichting Buddyhulp??
Vul de gevraagde gegevens in of mail met .?
Kijk ook bij de button “werkgebied” om te bepalen of je woonplaats onder ons werkgebied valt.

Let op: Alleen mensen uit de gemeenten ’s-Hertogenbosch, Vught en Oss kunnen zich aanmelden voor Buddyhulp!