De mensen achter Buddyhulp

Stichting Buddyhulp bestaat uitsluitend uit vrijwilligers. Gemiddeld 60 tot 80 buddy’s helpen de vele cliënten uit de gemeenten ‘s-Hertogenbosch en Vught. Onze coördinatoren ondersteunen de Buddy’s. Het bestuur zorgt voor de juiste randvoorwaarden.

De coördinatoren

Buddyhulp werkt met gemiddeld 10 coördinatoren. Een coördinator zorgt voor een juiste match tussen buddy en cliënt. Na het maken van de match ondersteunt en begeleidt de coördinator het proces tussen cliënt en buddy. Gemiddeld heeft elke coördinator 8 buddy’s onder zijn/haar hoede.

Het bestuur

Het bestuur van Stichting Buddyhulp bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester en bestuurslid marketing & communicatie.

De bestuursleden zijn uiterst maatschappelijk betrokken, hebben bestuurlijke ervaring, beschikken over een groot netwerk en hebben zich volledig gecommitteerd aan de doelstellingen van de Stichting.

Het huidige bestuur bestaat uit Marcel Ploegmakers (voorzitter), Marijke Rombouts (secretaris), Nico Spreij (penningmeester) en Paul Rooijmans.

Comité van Aanbeveling

Het Comité van aanbeveling bestaat uit Marc Lammers (coach), Bob Hutten (directeur Hutten), Bisschop Gerard de Korte en Ton Rombouts (voormalig burgemeester ’s-Hertogenbosch).

Zij onderschrijven van harte het belang van het werk dat de vrijwilligers van Stichting Buddyhulp verrichten, en verbinden met overtuiging hun naam aan Stichting Buddyhulp.

Het Comité van aanbeveling adviseert periodiek het bestuur en draagt (direct en indirect) bij aan de realisatie van de doelstellingen. Daarvoor vindt periodiek overleg plaats en is er in voorkomende gevallen rechtstreeks contact.