Buddyhulp vooruit helpen

Stichting Buddyhulp bestaat in zijn geheel uit vrijwilligers. Onze inkomsten bestaan uit subsidies, fondsen en giften. Uw hulp als sponsor of donateur helpt enorm om de juiste ondersteuning te kunnen bieden aan mensen die dit even nodig hebben. Met uw geld zorgen we voor werving, opleiding, matching en ondersteuning van buddy’s en cliënten.

ANBI-status

Stichting Buddyhulp heeft een ANBI-status. Dit brengt voordelen met zich mee voor u als sponsor.

Als organisatie met een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling) zijn we verplicht een aantal gegevens openbaar te maken. Deze gegevens vindt u op deze pagina.

Onze gegevens

Fiscaal nummer Stichting Buddyhulp:

  • KvK-nummer: 17235455
  • RSIN: 820036833

Contactgegevens:

  • Postbus 5012, 5201 GA ‘s-Hertogenbosch

Onze missie: mensen in moeilijke situaties vooruit helpen

Door veranderingen in de zorg, individualisering, vergrijzing en een zich terugtrekkende overheid wordt het voor veel mensen steeds lastiger om vanuit een moeilijke situatie het leven weer op de rails te krijgen (of te houden) – men is meer op zichzelf en de naaste omgeving aangewezen.

Buddyhulp helpt die mensen. Door ze gericht stappen te laten maken. En zo echt een verschil te bewerkstelligen.

Niet vrijblijvend

De vrijwillige buddy’s van Buddyhulp bieden geen vrijblijvende ondersteuning: samen met de cliënt bepalen we een realistisch doel, dat binnen een bepaalde periode te bereiken is.

Buddyhulp is daarmee anders dan een maatjesproject. Een buddy is er niet alleen voor de gezelligheid, maar gaat aan de slag met de cliënt en samen bepalen ze het doel dat ze willen bereiken.

Wilt u ons helpen? Met een gift of op een andere manier?

Neem contact met ons opDoe nu een donatie