Je donatie is meer dan welkom

Met een donatie help je Buddyhulp vooruit. Met het geld zorgen we dat er steeds voldoende buddy’s zijn om cliënten vooruit te helpen in de gemeente ‘s-Hertogenbosch en gemeente Vught.

Zo zorgen we dat er goede opleidingen beschikbaar zijn, zodat de vrijwillige buddy’s niet onvoorbereid op pad gaan. Verder zorgen we met je donatie dat cliënt en buddy extra ondersteuning kunnen krijgen als dat nodig is. Denk aan toegang tot een sportclub, toegang tot nieuwe sociale netwerken en ruimte om samen op pad te gaan.

Doneer hier. Onze dank is groot!

Even voorstellen

Door veranderingen in de zorg, individualisering, vergrijzing en een zich terugtrekkende overheid wordt het voor veel mensen steeds lastiger om vanuit een moeilijke situatie het leven weer op de rails te krijgen (of te houden). Stichting Buddyhulp helpt: wij koppelen betrokken vrijwillige buddy’s aan mensen die het even nodig hebben, om zo samen een doel te bereiken. Ons motto is dan ook: Samen vooruit.

Uw bijdrage versterkt onze organisatie

Opleiding vrijwilligers

Buddyhulp bestaat volledig uit vrijwilligers. Je bijdrage gaat voor een groot gedeelte naar opleiding en ontwikkeling van alle buddy’s. Voordat iemand buddy kan worden, volgen zij een training.

Daarnaast houden we 2x per een thema-avond waarin we een specifiek onderwerp bespreken, zoals omgaan met autisme, herkennen van dementie, ondersteunen bij eenzaamheid etc.

Thema-avond september 2022: omgaan met autisme

Een cliënt helpen door erop uit te gaan

Eropuit gaan helpt!

Cliënten die zich aanmelden bij Buddyhulp kunnen een steunt je in de rug goed gebruiken. Een belangrijk onderdeel van de steun is fysiek eropuit te gaan. Onder de mensen te komen. Door samen met de  buddy te wandelen, even ergens een kopje koffie te drinken, een museum te bezoeken of samen te gaan sporten worden problemen bespreekbaar en ontstaat er nieuwe energie om er de schouders onder te zetten. Wat het ook is.

Je bijdrage, hoe klein ook, maakt het voor een buddy mogelijk om iets extra’s te bieden.

De opleidingen van
Buddyhulp houden me
scherp en geven me
vertrouwen in mezelf.

Evelien – Buddy

Help Buddyhulp vooruit met een donatie

Doneer hier. Onze dank is groot!