Error: No articles to display

Buddyhulp zoekertjes

  

Red je het even niet alleen? Een Buddy helpt.

Wij zijn op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar nieuwe buddy’s.
Hieronder een greep uit de lijst van cliënten waar een buddy een verschil kan maken.
Help jij één van deze mensen vooruit?

Meld je aan als buddy of bel voor meer informatie naar 06 270 68 744

Vrouw zoekt buddy voor hulp bij activiteiten

We zoeken een buddy voor een vrouw (60+) uit gemeente Vught voor gezelschap en hulp bij activiteiten: (iets verder) wandelen, samen hond uitlaten, fietsen, autotochtje, naar de film. Ze heeft een mantelzorger, maar zou deze graag wat willen ontlasten. Heb jij gemiddeld 2 uur per week de tijd om deze vrouw vooruit te helpen en de mantelzorger te ontlasten? Neem dan contact.

90+ vrouw uit Rosmalen zoekt buddy voor praatje

Deze bijzondere vrouw is nog goed bij de tijd en heeft vele interesses. Vanwege een herseninfarct is het belangrijk dat zij blijft oefenen met spreken om de hersenen te stimuleren en natuurlijk gewoon voor de gezelligheid want ze zit veel alleen thuis. We zoeken een buddy die met haar oefent met spreken, met haar gaat wandelen (met rollator) en een praatje maakt. Heb jij gemiddeld 2 uur per week de tijd om deze vrouw vooruit te helpen? Neem dan contact.

Blinde man zoekt buddy om eropuit te gaan

Een 60+-er uit ’s-Hertogenbosch is door Corona wat aan het vereenzamen. Het blind-zijn maakt het soms ook niet makkelijk. Hij zoekt iemand voor een praatje, een wandeling, of misschien een tandemfietstocht of een ander (klein) dagtripje. Zijn grote liefde is muziek. Heb jij gemiddeld 2 uur per week de tijd om deze man vooruit te helpen? Neem dan contact.

Vrouw zoekt buddy om eenzaamheid te doorbreken

55-jarige weduwe, wonende in ’s-Hertogenbosch, heeft weinig sociale contacten. Wie kan haar helpen haar eenzaamheid te doorbreken? Door samen dingen te ondernemen en door te helpen nieuwe sociale contacten op te bouwen. Heb jij gemiddeld 2 uur per week de tijd om deze vrouw vooruit te helpen. Neem dan contact.

Vrouw zoekt vrouwelijke buddy om te luisteren

Vrouw (eind 60, wonend in ’s-Hertogenbosch) heeft heel veel mee gemaakt in haar leven. Dit is ze nu pas aan het verwerken en zou haar verhaal graag doen tegen een vrouwelijke buddy kwijt willen. Iemand goed kan luisteren. Haar kinderen en kleinkinderen zijn haar “alles” maar wil ze niet belasten met haar verleden. Heb jij gemiddeld 2 uur per week de tijd om deze vrouw vooruit te helpen met haar verhaal? Neem dan contact.

Man zoekt buddy om samen te fotograferen

60-er uit -s-Hertogenbosch woont beschermt vanwege psychiatrische achtergrond. Zijn grootste hobby is fotograferen. Wie zou samen met hem op pad willen om mooie plaatjes te schieten? Samen een stukje lopen en misschien ook nog een terrasje pikken? Heb jij gemiddeld 2 uur per week de tijd om deze man vooruit te helpen? Neem dan contact.

Vrouw zoekt een vrouwelijke buddy met luisterend oor

Vrouw (50+) uit ’s-Hertogenbosch heeft verschillende lichamelijke aandoeningen. Het ene moment gaat het beter dan het andere. Ze wil graag haar verhaal kwijt en zou het ook fijn vinden als iemand, om haar partner te ontlasten, af en toe eens wil rijden als ze een medische afspraak heeft. Ook wil ze graag hulp om haar medisch dossier in orde te maken samen met een doortastende doener met een luisterend oor. Wat medische kennis zou helemaal te gek zijn! Heb jij gemiddeld 2 uur per week de tijd om deze vrouw vooruit te helpen? Neem dan contact.

Vrouw zoekt buddy om eenzaamheid te doorbreken

Vrouw (rond de 80 en wonend in ’s-Hertogenbosch) is veel te veel alleen en zoekt een buddy van haar leeftijd voor een goed gesprek en kleine wandelingetjes. Ze heeft geen voorkeur voor mannelijke of vrouwelijke buddy. Heb jij gemiddeld 2 uur per week de tijd om deze vrouw vooruit te helpen? Neem dan contact.

Vrouw zoekt buddy om meer op pad te gaan

Vrouw uit Vught, rond de 70 met een lichte geestelijke handicap, wil maar wat graag op pad. Kringloop, terrasjes e.d. Ze houdt van gezelligheid, is goedlachs en wil maar wat graag het leven vieren! Ze heeft geen voorkeur voor mannelijke of vrouwelijke buddy. Heb jij gemiddeld 2 uur per week de tijd om deze vrouw vooruit te helpen? Neem dan contact.

Vrouw zoekt buddy om te bouwen aan sociale contacten

50+ weduwe uit ’s-Hertogenbosch-Oost heeft weinig sociale contacten. Wie kan haar helpen haar eenzaamheid te doorbreken? Door bijvoorbeeld samen activiteiten te ondernemen en haar te helpen meer sociale contacten op te bouwen. Ze vindt veel dingen leuk theater, film, musea, lezen, samen koken, samen eten. Heb jij gemiddeld 2 uur per week de tijd om deze vrouw vooruit te helpen? Neem dan contact.

Vrijblijvende afspraak

Heb je vragen? Wil je meer weten?
We helpen je graag verder. Laat je gegevens achter via de knop 'Aanmelden als Buddy' en we nemen contact met je op. Je kunt ook bellen: 06 27 06 87 44

Meer informatie

Meer weten of een vrijblijvende afspraak maken met Stichting Buddyhulp?
Vul de gevraagde gegevens in of mail met
Kijk ook bij de button “werkgebied” om te bepalen of je woonplaats onder ons werkgebied valt. 

Let op: Alleen mensen uit de gemeenten ’s-Hertogenbosch, Vught en Oss kunnen zich aanmelden voor Buddyhulp!