Word jij onze
nieuwe coördinator?

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Help onze buddy’s en cliënten vooruit. Word coördinator!

Buddyhulp is met spoed op zoek naar vrijwilligers die de rol van coördinator op zich willen nemen. Werk je graag met mensen, kan je situaties goed inschatten en het overzicht bewaren?Ben je minimaal vijf uur in de week beschikbaar? Meld je dan aan als coördinator.

Wat doet Buddyhulp?

Als iemand het moeilijk heeft of het alleen niet redt, kan de hulp van een ander het verschil maken. Stichting Buddyhulp helpt daarbij: wij koppelen betrokken vrijwillige buddy’s aan mensen bij jou in de buurt die het even nodig hebben. Buddy’s bieden een luisterend oor, begeleiden mensen bij een wandeling, een bezoek aan de supermarkt of bioscoop en geven praktische en emotionele steun bij bijvoorbeeld een ziekte- of herstelproces.

Voorbeelden van mensen die een buddy zoeken

Coördinator van groot belang

Binnen buddyhulp zijn coördinatoren van groot belang. Zij houden de eerste gesprekken met cliënten, begeleiden buddy’s en brengen cliënt en buddy bij elkaar. Een coördinator is een coach, begeleider en vraagbaak voor een buddy. Als coördinator sta je in het centrum van Buddyhulp.

Je krijgt er veel voor terug

Wij bieden je een functie waarin je bijzondere mensen ontmoet en kunt helpen. Je krijgt veel terug voor je werk: leuke contacten, intensieve ervaringen, training, een flinke brok energie én bovenal voldoening. Een coördinator helpt vrijwillig en kosteloos, maar doelgericht. Samen vooruit!

Lees hier het interview met coordinator Marga

Meld je aan als coördinator!

    Elkaar een beetje op
    weg helpen, dat voelt
    voor mij als een
    vanzelfsprekendheid.

    Jolien – Buddy

    Ben jij onze nieuwe coördinator?

    Als jij denkt over de kwaliteiten te beschikken om als coördinator aan de slag te gaan, ben je meer dan welkom – vraag vrijblijvend een gesprek aan.

    De taken die bij je functie horen zijn onder andere

    • In gesprek gaan met een nieuwe cliënt, inventariseren welke ondersteuning, deze nodig heeft en of deze vraag past binnen Buddyhulp.
    • In gesprek gaan met een buddy, inventariseren welke ondersteuning deze kan en wil bieden. Bepalen waar extra ondersteuning vanuit een coördinator of training noodzakelijk is.
    • Zorgen voor een goede koppeling van cliënt en buddy, zodat hier een prettige relatie uit kan ontstaan.
    • Gedurende het traject vaststellen of de verwachtingen tussen beide partijen nog matchen.
    • Deskundigheidsbevordering en uitwisseling van ervaringen. Leren van en met elkaar.
    • Afstemmen met andere coördinatoren.
    Heb jij het in je? Wil jij coördinator worden en onze organisatie vooruit helpen? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend gesprek.

    Lees hier onze succesverhalen